Dunne groentenfritata (glutenvrij + lactosevrij)

  • 1 aubergine
  • 1 courgette
  • 1 rode peper
  • 6 cocktailtomaten
  • 4 eieren
  • 100 ml rijstmelk
  • 2 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas
  • 3 lente-uitjes (groen gedeelte)
  • zout, peper en bieslook

1) Snijd de aubergine, paprika's, lente-uitjes en tomaten in kleine stukjes en rasp de courgettes.
2) Breng op smaak met zout, peper en bieslook en bak in een pan met een beetje olijfolie.
3) Verwarm de oven voor op 180 graden.
4) Klop vervolgens de eieren in een grote kom tot ze lichtjes schuimig zijn. Voeg geleidelijk de Parmezaan en de rijstmelk toe.
5) Doe de groenten en de geklopte eierenmix in een ovenvaste schaal.
6) Bak ongeveer 40-50 minuten totdat het ei is uitgehard.

Quelle: https://diefodmapkoechin.com/2014/08/22/dunne-gemuse-frittata-glutenfrei-laktosefrei/