Huisgemaakte kwarkbroodjes

  • 200 g magere kwark, lactosevrij
  • 2 theelepels psylliumzaad / vlozaad schillen
  • 80 g zemelen (rijstzemelen)
  • 2 eieren
  • 15 g lijnzaad
  • 1 snuifje zout
  • kruiden naar smaak

1) Verwarm de oven voor op 200 graden.
2) Meng de rijstzemelen met specerijen en kruiden (bijv. rozemarijn, zout, komijn, enz.).
3) Voeg vervolgens alle ingrediënten toe aan de zemelen en meng goed.
4) Laat het mengsel 10 minuten staan zodat de psylliumzaadschalen kunnen zwellen. Het deeg moet nu mooi en kleverig zijn.
5) Plaats het deeg in een grotere muffin of broodjesblik, anders smelt het. Volledig vullen tot aan de bovenkant en gladstrijken.
6) Snijd nu een “X” in het midden van de rollen en bak in de oven voor ongeveer 15 - 20 minuten.

Quelle: https://www.chefkoch.de/rezepte/3130091466320246/Low-Carb-Low-FODMAP-Broetchen.html

kijimea logo
Beheer cookie-instellingen

Uw privacy is belangrijk voor ons:

Wanneer u een website bezoekt, kan uw browser informatie opvragen of opslaan. Dit gebeurt meestal in de vorm van cookies. Dit kan informatie zijn over u, uw instellingen of uw apparaat. In de meeste gevallen wordt de informatie gebruikt om ervoor te zorgen dat de website functioneert zoals verwacht. Deze informatie identificeert u normaal gesproken niet direct. Het kan echter wel gebruikt worden om u een meer gepersonaliseerde webervaring te bieden. Zie ons privacybeleid voor meer informatie. Omdat we uw recht op privacy respecteren, kunt u ervoor kiezen om bepaalde soorten cookies niet toe te staan via de menukeuze aan de linkerkant. Het blokkeren van bepaalde soorten cookies kan echter leiden tot een gecompromitteerde ervaring met de website en de diensten die wij aanbieden.