Glutenvrije noedels met tonijn

  • 125 g glutenvrije noedels
  • 125 g tonijnconserven
  • 1 tomaat in blokjes gesneden
  • 20 g gesneden olijven
  • 2 theelepels gehakte kappertjes
  • 30 g babyspinazie
  • wat geraspte Parmezaanse kaas
  • Zwarte peper

1) Kook de pasta volgens de instructies op de verpakking.
2) Laat de pasta uitlekken en plaats het in de pan.
3) Meng de tonijn, tomaten, olijven, kappertjes en spinazie goed met de noedels.
4) Serveer op een bord en voeg wat Parmezaanse kaas en versgemalen peper toe.

Quelle: https://www.fodmaps.de/glutenfreie-nudeln-mit-thunfisch-puttanesca/

Kijimea.nl
Beheer cookie-instellingen

Uw privacy is belangrijk voor ons:

Wanneer u een website bezoekt, kan uw browser informatie opvragen of opslaan. Dit gebeurt meestal in de vorm van cookies. Dit kan informatie zijn over u, uw instellingen of uw apparaat. In de meeste gevallen wordt de informatie gebruikt om ervoor te zorgen dat de website functioneert zoals verwacht. Deze informatie identificeert u normaal gesproken niet direct. Het kan echter wel gebruikt worden om u een meer gepersonaliseerde webervaring te bieden. Zie ons privacybeleid voor meer informatie. Omdat we uw recht op privacy respecteren, kunt u ervoor kiezen om bepaalde soorten cookies niet toe te staan via de menukeuze aan de linkerkant. Het blokkeren van bepaalde soorten cookies kan echter leiden tot een gecompromitteerde ervaring met de website en de diensten die wij aanbieden.